Atura't (1) - Nous recursos des de L'equip de la Fe

Benvolguts monitors i monitores de la Fundació d'Esplais Mare de Déu de Núria (FEMN). Tot i les pluges i tempestes de la primavera finalment ha arribat l'estiu i amb ell la il·lusió de viure en equip l'alegria de les colònies, campaments, rutes i camps de treball.

Des de l'equip de la Fe de la FEMN, com a fruit de les nostres reunions periòdiques, us oferim aquest petit material que teniu a les vostres mans amb l'ànim de que us sigui d'utilitat, dins el que ja teniu preparat, com un recurs que us pugui servir en qualsevol moment.

Consta de 12 activitats de bona nit que parteixen d'un text, uns punts a meditar i la seva respectiva dinàmica. També vam veure la necessitat d'oferir-vos 8 benediccions de taula amb melodies de cançons conegudes per oxigenar una mica les que utilitzem habitualment.

Us desitgem bones colònies d'estiu esperant que estiguin marcades per l'alegria, la festa, l'amistat, la creativitat, i una proposta d'educació integral que contempli la fe com a dimensió que dóna sentit a la nostra manera de viure, moure'ns i ser en el món. Agraïm la vostra dedicació i el treball previ que feu durant tot el curs per poder oferir un servei de vacances de qualitat a tota la nostra mainada.

Amb afecte, L'equip de la Fe

Vols escoltar i assajar les cançons? Descarrega-te-les des d'aquí.

I des d'aquí pots descarregar-te els recursos en PDF.