Trobada de centres de la FEMN a Vielha 2013 (II)

El passat dissabte 28 de setembre a la FEMN vam celebrar la trobada de centres, que enguany ha tingut lloc a Vielha. Una trobada que va reunir ni més ni menys que 308 persones!!

Vinguts d'arreu del Bisbat els diferents esplais vam arribar a Vielha on l'esplai amfitrió, Aran-Thal, ens esperava per començar una gimcana, una activitat amb la qual els infants, a banda de passar-s'ho bé, van poder fer nous amics!

A continuació, a la 1 del migdia vam celebrar l'eucaristia presidida pel consiliari de la Fundació. Amb les pregàries vam recordar els nostres companys monitors Albert (Albada) i Bernat (Aina) que malauradament ens han deixat massa aviat. La seva tasca i la seva petjada és inesborrable per als seus centres, però també per a tots els que formem part de la FEMN, per la seva dedicació i servei desinteressat al món del lleure. Un cop acabada la celebració, els vam fer un petit homenatge amb l'enlairament d'uns globus.

Enlairament de globus

Just després va arribar el moment de dinar tots junts a la plaça. Havíem d'agafar forces per anar al pavelló on el grup "Encara farem salat" ens va fer ballar i cantar de valent! Com és tradició vam cloure la jornada amb "L'hora dels adéus".

Cantant i ballant plegats!

Des d'aquí felicitem a l'esplai Aran-Thal per haver organitzat i gestionat tan bé la trobada. Gràcies a tots els que hi vau participar!