Èxit de participació a la trobada d'esplais de la FEMN

Més de 450 persones, van participar el passat dissabte 1 d'octubre a Balaguer, a la Trobada de Centres d'Esplai de la FEMN. Aquest tipus de trobades que es celebren cada 2 anys, reuneixen infants i monitors dels diferents centres d'esplai federats a la Fundació Esplais Santa Maria de Núria.La jornada va estar preparada per l'equip de monitors del Centre Esplai Santa Maria, organitzadors de la trobada d'enguany.

La cirereta del pastís la van posar els grups d'animació que van actuar a la tarda, primer de tot una cercavila molt divertida per alguns carrers de Balaguer que va oferir el grup "Xip-Xap" i posteriorment un concert dels "Encara Farem Salat", coneguts també com a "Pastorets Rock", que van fer moure l'esquelet de tots els participants. La jornada va acabar amb un berenar popular per tots els participants.

Els monitors de l'Esplai Santa Maria es mostraven satisfets pel resultat obtingut ja que en cap moment s'esperaven aquest èxit de participació que fa que sigui la trobada d'esplais de la FEMN més multitudinària de tota la història. La comissió dels 20 anys es donava per satisfeta tant de la trobada com de tots els esdeveniments commemoratius d'aquest curs i amb aquesta trobada donaven per finalitzats tots els actes de celebració del 20è aniversari del Centre Esplai Santa Maria.

Trobada d'esplais de la FEMN a Balaguer (1)

Trobada d'esplais de la FEMN a Balaguer (2)

Trobada d'esplais de la FEMN a Balaguer (3)