Crònica de la trobada de centres a Agramunt 09

El passat dissabte 26 de setembre, el conjunt de centres d'esplai de la Fundació d'Esplais Santa Maria de Núria, vam realitzar una trobada d'infants al municipi d'Agramunt. Es tracta d'una activitat que es realitza cada dos anys i que organitza algun esplai de la fundació.

Aquest any, els amfitrions van ser el Xino-Xano i el Sió. Al voltant de dues-centes persones, entre infants i monitors ens vam reunir a Agramunt per tal de gaudir d'un dia ple d'activitats.

El matí va començar amb una gimcana que va permetre establir coneixences entre els infants dels diferents centres. Seguidament, vam celebrar l'eucaristia amb una missa en la qual van participar els protagonistes del dia, els infants. Després de dinar plegats, ens vam moure al ritme del grup d'animació Xip-Xap i per finalitzar vam berenar amb una fantàstica xocolatada elaborada amb la preuada xocolata a la pedra d'Agramunt.

Va ser un dia divertit i d'unió. D'una banda, d'unió entre els infants que van poder retrobar amics i fer-ne de nous i d'una altra, d'unió entre els monitors i monitores per seguir en una única direcció, la de treballar a favor de tots els infants.

Núria Roca
Monitora del Xino-Xano