Activitats C.E. Xino-Xano i Sió 2011-2012

Sortida de Nadal a Barcelona

El passat 28 de desembre, uns 40 nens i monitors dels 3 esplais (Sió d'Agramunt, Xino-Xano de Bellvís i El Doll de Guissona) disfrassats amb ulleres de bussejadors ens vam capbussar en una aventura ben divertida a Barcelona.

Amb una llufa penjada al coll, en motiu del dia de Sants Innocents, vam fer cap al Parc de la Ciutadella. Allà, els nens havien de trobar uns animals marins amagats al parc a través d'endevinalles i superant unes proves relacionades amb l'animal marí que buscaven.

Després de dinar, la jornada es va completar amb una visita a l'Aquarium de Barcelona. A través d'un qüestionari a omplir per tots els nens, aquests van observar

Valoració molt positiva de les activitats per recaptar fons per La Marató

Molt bones!

Com ja us vam explicar, des dels nostres esplais vam decidir aportar el nostre granet de sorra per La Marató de TV3. Aixi, aquest passat cap de setmana, els dies 17 i 18 de desembre, hem realitzat tallers i jocs a Agramunt, Bellvís i Guissona.

Valorem molt positivament el resultat de la iniciativa ja que ens ha permès col·laborar en una bona causa i a la vegada hem passat una estona agradable. A més, els monitors i monitores ens hem pogut retrobar amb els infants dels diferents pobles.

En total, entre els tallers d'Agramunt i els de Bellvís, hem recaptat 158 euros. Moltíssimes gràcies a tots i totes!

A Guissona funcionava diferent, ja que tots els organismes que vam participar a la Fira d'Entitats, així com els diferents visitants, pagàvem 4 euros que anaven destinats directament a La Marató. A més, si alguna de les entitats presents recaptava alguns diners a dins la Fira, els cedia als membres de l'organització per tenir-ho tot junt. Per aquest motiu, no podem quantificar els diners aconseguits a Guissona.

En definitiva, un gran cap de setmana, molt solidari i de molta unió i diversió.

I properament, sortida de Nadal...


Per més informació: http://coloniesbastanist.blogspot.com/