Edició 2010

El passat 6 de març es va celebrar a les instal·lacions de Propaintball (Imperia Drink), la Paintball League FEMN. Es tracta d’una competició de paintball en que participen els centres d’esplai i colònies de la Fundació d’Esplais Santa Maria de Núria.

La competició va néixer com una trobada de monitors alternativa dins de la pròpia FEMN en que els monitors participen d’aquest esport força desconegut al nostre país i que en acabar realitzen un dinar de germanor.

Amb el temps, aquest esdeveniment s’ha anat consolidant i cada any arriba a reunir prop de 70 persones entre participants, públic i organització.
Entre les entitats participants es troben: AINA-Colonies Popular de Canillo (ANDORRA), C.E. Albada (Balaguer), C.E. Santa Maria (Balaguer), C.E.C. Castellserrat (Castellserà), E.P. La Freixa (Penelles), C.E. Xino-Xano (Bellvís), C.E. Sió (Agramunt) i Formació FEMN (Penelles).

El paintball és una activitat lúdica que es desenvolupa en un terreny de joc a l’aire lliure i delimitat, generalment, per xarxes de protecció que aïllen els participants de l’exterior. Els equips estan formats per monitors de cada entitat i enguany s’ha celebrat la 5a edició d’aquest torneig. Cada equip va equipat amb: Una marcadora que llença boles de pintura col·locades dins d’un carregador, les quals estan propulsades per aire comprimit i contenen unes bombones adossades a la part posterior de la marcadora, a més, per la seguretat personal dels participants se’ls proporciona també un mono integral, una màscara protectora facial, un buff protector de la zona del coll, un guants i una armilla protectora de la zona toràcica.

Les boles de pintura no son tòxiques doncs estan composades d’un embolcall gelatinós amb colorant alimentari en el seu interior, formant un conjunt totalment biodegradable i que en cap moment contaminen el medi ambient.

Cada equip ha d’aconseguir una sèrie d’objectius abans que ho aconsegueixin els integrants de l’equip contrari, als quals s’ha d’anar eliminant tacant-los amb la pintura. Amb aquests objectius, els jugadors aprenen a treballar en equip, a interactuar amb la resta de components del seu grup, a guanyar confiança en si mateixos, a la presa ràpida de decisions i a desenvolupar les seves capacitats de direcció i lideratge. També ajuda al desenvolupament intel·lectual que, en aquesta activitat, la podríem considerar per sobre d’altres com l’agilitat, la força o la velocitat.

El Sr. Eloi Villalta, president de la FEMN, va ser l’encarregat d’entregar les copes als equips finalistes. Els campions van ser l’E.P. La Freixa de Penelles i sub-campions el C.E. Santa Maria de Balaguer.

El C.E. Santa Maria guanya la Paintball League FEMN 2008

El passat dissabte 8 de març es va celebrar la Paintball League FEMN 2008. Els equips del C.E. Santa Maria van ocupar les 2 primeres posicions. Semblava que el C.E.C. Castellserrat guanyaria el torneig però a l'última jornada se'ls va escapar el campionat i el sub-campionat perdent contra AINA que acabaria sent 4a.
La classificació mostra l'enorme igualtat entre els 4 primers classificats separats per només 4 punts.
Els únics incidents importants que hi va haver van ser algunes lesions per part d'alguns participants.
Podeu descarregar-vos el dossier del torneig amb tots els resultats i la classificació aquí.

Presentació de la Paintball League FEMN 2008

Ja hi ha dates per l'edició de l'any 2008 de la Paintball League FEMN. El torneig es celebrarà el proper 8 de març del 2008 a Tremp amb la participació dels monitors dels centres d'esplai de la FEMN. Els centres d'esplai interessats en participar en aquesta nova edició haurien d'informar a l'organització si faran equip abans del 31 d'octubre.

Paintball League FEMN 2008

El proper dissabte 8 de març es celebra a les instal·lacions "Intrepid Paintball" de Cellers, la Paintball League FEMN 2008. Enguany hi ha 7 equips inscrits als torneig (AINA, C.E. Albada, C.E. Santa Maria A, C.E. Santa Maria B, C.E. Xino-Xano, C.E.C. Castellserrat, Formació FEMN). El torneig durarà tot el dia i tothom que vulgui està convidat a veure aquest fabulós espectacle. Tots els equips estan convocats el mateix 8 de març a les 8:30 h. a la parròquia de Santa Maria de Balaguer per marxar tots junts cap a Cellers.
Podeu descarregar-vos el dossier del torneig aquí.

Subcategories